Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är ingen tisdagsmänniska


varje tisdag förlorar jag
fästet

har jag valt tisdagar?
har tisdagarna valt mig?

efter
vakentimmar och evighetsnätter

före
vakentimmar och evighetsnätter

varje tisdag förlorar jag
fästet

hoppet hopplösheten
























Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 481 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-09-17 19:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
känns igen med på andra premisser
2013-09-18

  walborg
Smärtsamt
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött