Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Introspektion



det har tagit tid
att låta dig dö inom mig

jag tror jag är där nu
vid vändpunkten av min dröm


om dig


jag har ditt sätt att röra min själ
i en kupad hand
din åtrås smekningar
i den andra

de är
som slutna årstidsringar
i mitt hjärta


de där dagarna i maj

när min själ började blomma
av insiktens väg











Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 689 gånger och applåderad av 31 personer
Utvald text
Publicerad 2012-12-24 12:21



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Oj- aj-oj- så alldeles enastående in i nordens bra!
2013-06-16

    ej medlem längre
jag har ditt sätt att röra min själ
i en kupad hand
... underbar formulering
2013-04-27

  catharina.jerbo VIP
njutbar i kvadrat!
2013-01-14

    ej medlem längre
Ser ett barn i orden, det gör ont.
2012-12-26

    dreamoflife
Den var fin!
2012-12-26

    ej medlem längre
En stjärna
har åter börjat lysa
som väldigheter hysa

diktlevande fint!!
2012-12-25

  Yrre VIP
Mycket väl skrivet detta!
2012-12-24

    ej medlem längre
Fint förmedlat av en igenkänningsfaktor.
2012-12-24

  Niclas Petersson VIP
Och där kom den. När du är som bäst är du oslagbar.
Och visst gör det ont när knoppar brister?
Gillar. Mycket.
Bokmärks.
2012-12-24
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött