Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vädja


väv. dina dagar med mina använd tiden som varp. låt regn låt snö låt viljorna skina, lämna mig sedan att gro. kom åter om våren kom åter igen och andas mig åter ren.













Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 601 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-05-11 17:38



Bookmark and Share


  surface to air
Berörande och mycket mycket vackert!
2012-05-18

  Ingela Svenson VIP
mjukt och vackert!
2012-05-11

  ResenärGenomLivet VIP
Fin, stämningsfull.
2012-05-11

  walborg
Blir som alltid tagen av Dina undersköna texter - poetiskt.
2012-05-11

    ej medlem längre
så ljuvligt innerligt längtansfullt och så kärleksfullt. <3
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött