Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döden

 

 

Jag minns att jag ville berätta om kärlek

om himmelsblå ögonblick och trädkronornas vajande inför mina ögon men ut blödde döden, förgiftade varje utandning som om - som om

allt slukar den men tills dess livet är livet ger livet levs.




Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 549 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-07-09 22:28



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Fan. Alltid lika starkt. Alltid lika stark. Du.
Gillar. Mycket.

(Fortsätt att skriva)
2012-09-05

  walborg
Känns som om det är tungt att leva och glädjas åt livet ibland
2012-07-09

    ej medlem längre
ja.
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött