Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

t tick tack


din ande är kvar i rummet du redan lämnat
ditt väsen tynger i min röda soffa trots att du nyss gått

tick tack obönhörligen tick
tack

ett avslut en start
du finns inte längre tick tack

spillror




Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 436 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-15 12:07



Bookmark and Share


  mishu
Så fint, M.
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött