Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyst



det är alldeles tyst

det är alldeles tyst
jag är fem år igen


landsvägens saknad bedövar




Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 441 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-15 12:09



Bookmark and Share


  Quasimodo
Hämtar andan, fint och starkt!
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött