Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hela världen är full av tappade sugar...


I träda

Rösten förblir stum

Inga ord, inga bilder

formas till tanka

November suger musten

och lägger dikt i träda




Bunden vers (Tanka) av Solitaire VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-18 13:19



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl tänkt tanka
2017-12-31

  Madeleine Richter
Allt behöver vila ...
2012-11-19

    ej medlem längre
Snart är det december ;-)
Då får du inspiration i julklapp!
2012-11-18

  Tarantaran
Tankan blev ju fin..speciellt
om man tänker på att det
är november.. med kanske
två soldagar!! Världen är
full att tappade nappar
trodde jag du hade skrivit..
..men det var jag :)
2012-11-18

  ResenärGenomLivet VIP
Förstår dej...hoppas inspirationen snart dyker upp igen...
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP