Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


La dovevo portarla


Drömmarnas Kust

Den som sett den glömmer den aldrig
som när man får ett barns kärlek

Det känns i hjärtat att vara älskad utan förbehåll
varje gång jag ser barnen faller mina tårar

Det är svårt att hålla inne dessa känslor
där min kväll hade varit läxläsning & mitt tålamod brustit

Istället längtar jag hem till en djävla kust
något jag aldrig skulle byta bort mot värmen en son kan ge




Prosa av Federico Romano VIP
Läst 1103 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2012-11-18 17:42



Bookmark and Share


  Glitträ VIP
Kärleken från sonens värme dubbel lydelse av texten som något svår tolkad, men vad är en kylig kust mot kärlek av sina närmaste.
2023-07-29

  Dito VIP
Där ord inte räcker till
Men du fick med känslan
Kärleken till det bästa vi har
2018-03-17

  Ninananonia VIP
Den finaste och starkaste kärleken i världen..
2016-05-11

  Lars Hedlin
Känslan slår i själen ..minnerna förenar starkt
2015-12-21

    Svarte Petter
Du har nog rätt. Jag blir galen på mina, men skulle inte byta ut dem mot det jag hade innan.
2014-08-19

  Ljusletaren
Längtan finns alltid kvar trots att människan har andra guldkorn bredvid sig som uppväger allt. Bra ordat!
/kram
2014-06-17

  Ljusletaren
Längtan finns alltid där fastän
2014-06-17

  aol
skulle vara roligt att höra din röst läsa dikterna
2014-05-21

  aol
grep tag i något inom mej,
2014-05-21

  Connie
Kärleksfull text som går direkt till hjärtat!
2014-03-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
ja hörrödudö ! där räcker de me att läsa dina tre 1:a rader så identifieras man i lidelsens skönhet av det oskyldiga. ta min hand mand och vi ska göra världen klokare och visare.
Sten WIKING
2014-03-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
hem är längtan starkast mycket fin text.
2014-03-17

  Lars Hedlin
Mycket bra min vän! ,)
2013-12-19

  Ingrid Trolle
En mycket gripande text.
som den kan förstå, som
upplevt det
Ingrid Trolle
2013-12-12

    ej medlem längre
gripande rader
mycket vackert skrivet ...
2012-11-19

  SatansSon VIP
Vackert om kärleken till ett barn.
2012-11-19

  Ingela Svenson VIP
hem är längtan starkast, ju äldre man blir, tror jag
2012-11-18

  chrissie
Känslor mellan lycka och förtvivlan!! Denna känns Federico!
2012-11-18

    ej medlem längre
Starkt och bra detta
2012-11-18

  ResenärGenomLivet VIP
Många och starka känslor i dina ord...
jobbigt att slitas åt olika håll...
2012-11-18

    ej medlem längre
gripande...
2012-11-18

  genni
Följde med från första ordet till det sista!
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP