Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känner mig fri

..skrivit tröstens
ord..

..överlevt nätterna..

..känt mig fjättrad
och bunden..

..övergivit länge
min egen röst..och mina
ord..

de har varit
tystade,

utan egen skuld..


..min värld har
varit stängd-

nu har den öppnats-

känner frihetens
vingar




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-18 16:45



Bookmark and Share


  anits VIP
En underbar känsla
2012-11-21

  ResenärGenomLivet VIP
En härlig känsla du beskriver...
2012-11-18

  Marianne Räf
Om förvandling och befrielse.
(Som jag fattar det). Härligt!
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran