Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hokus pokus.

Talet om kognitiv terapi

har blivit till en skön melodi

för alla psykologer

och beteendepedagoger.

Ty varje tanke och påstående

kan ändras omgående

och lätt bli vad vi vill,

om blott vi rätt tänker till.

Ja, en katt som är svart,

kan rent av bli vit,  inom en kvart.

Vad kan man mera begära,

av en sådan mirakellära?

 




Bunden vers av Read
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-18 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Read