Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fantastisk tanke.

Måhända var det en gång
Vår Herres mening,
att varje människas livspussel
till sist skulle bilda ett  mönster,
där varje god och ond tanke
skulle ha sin särskilda färg och form.
En enda, stor himmelsk mosaik
i den vid rymden.
En enorm, färgsprakande himmel,
eller en alternativ,
aldrig skådad solnedgång.
Och ändå en unik  bild av var och en.
Men...
Människans fria vilja satte stopp
för denna fantastiska tanke.

 




Fri vers av Read
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-18 15:38



Bookmark and Share


  Den gamle
Rolig tanke!
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Read