Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meditation i bunden form.


Som yngre gav jag oftast snabba svar,             a
fast jag ej alltid tyckte som de flesta.                b
Men nu på lite äldre, mogna da'r,                     a
jag tvekar ofta om det allra mesta.                    b

Förändringarna duggar titt och tätt,                 a
och nytt är inte lätt att acceptera.                      b
Fast innerst inne tror jag mig ha rätt,               a
men håller ändå utåt fred, numera.                   b

                                          - I - - - I - - - I                a
                                          - I - - - I - - - I -             b

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av Read
Läst 274 gånger
Publicerad 2013-03-25 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Read