Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöka duger.

När du äntligen har lärt dig

att utan avund bortse

från andras prylar,

begrunda då dina egna

ögonblick av lycka.

Och du skall strax finna vägen

till sköna, blommande

kulturens sommarängar,

som du gratis får njuta av.

Gläds åt var dag,

som blir dig beskärd.




Fri vers av Read
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-17 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Read