Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös i Göteborg

du har sparat på allt jag har lämnat bakom

du låter mig sova
låter mig vara
tills ammunitionen som
samlats
får ditt
avtryckarfinger
att klia

som ett stenkast i vattnet
som en gnista i stacken
du slår hål på mig
sliter loss mitt plåster
tills tankar läcker ut
och tvivel tränger in

jag är sömnlös
jag är rolös
jag är sprängfylld och kan inte sova

alltid samma visa
du sover tills du vaknar
talar under
lakan
viskar hånfullt vad jag saknar
jagar
skakar slag och kramar ur det sista jag har kvar
av mitt framtidspanorama

varsågod
hoppas jag smakar
när du äter mig hel
jag är sprängfylld
och kan
inte
sova




Fri vers av Mattias C
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-19 02:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C