Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan en kvinna


Senza un Donna

Utan en kvinna

som får en att känna

ömheten finns ej, då inget känns




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-19 10:35



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
BVacker kvinna på bilden. Bra haiklu.
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano