Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt du gör berör mig




Som berusade av dig och vårt vin
och därför banala
kommer de här rimmen
till ditt behag
i den sena timmen
efter en särskild dag

Jag ser hur du ler
i sömnen och rör dig

Vet du,
din närvaro stör mig
för att allt du gör
berör mig

Särskilt kyssarna
när
du är
hos mig
just då

och kärt smek
just så
som vi vill
i en kär
lek
vi två

Så underbart
banal !
men ändå sakral
har jag förstått
är paradoxalt
nog Kärleken.












Bunden vers (Rim) av Delilah Juno VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-19 15:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Som en len vacker vind!
2012-12-01

    ej medlem längre
Som en kyss, om natten,
din dikt
2012-11-19

  Ninananonia VIP
Vackert
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP