Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångesthavet

Jag kommer aldrig till botten
I detta hav av ångest
Och aldrig någonsin till ytan.

Jag svävar bara omkring
Och sjunker lite ibland
Och flyter sedan upp en bit.

Det finns inget slut
Detta hav är oändligt
Vill nog inte ens till ytan.

Under ytan som en man sjöng
Där finns stora och små
Men jag ser bara mig själv.

Jag är ensam här
I detta gränsland
Utan en hand att greppa.

Men jag klarar mig
För jag ser ditt ansiktet
På andra sidan ångestens yta.




Fri vers (Fri form) av Spräcklig Duva
Läst 238 gånger
Publicerad 2012-11-19 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spräcklig Duva
Spräcklig Duva