Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text o foto: Lindha W Gustavsson


Mitt råd


ATT

Drömma
Vilja
Planera o
Testa


är ett mantra att
bära med sig för
ett lyckat koncept,


att nyttjas
vid behov!




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-19 19:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA ett fint råd
2012-11-29

  Ljusletaren
Ett råd till oss alla att följa ... tack/kram
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson