Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
19 november, Toalettens dag, och internationella mansdagen


Hyllning till porslinet

missförstå mig rätt

men just idag hyllar jag

min vattenklosett

 

Hur det nu ändå föll sig

är det synkronicitet?

 

Samma dag minsann

vår internationella

hyllning till den man

 

som blivit norm och gett form

för oss, en art som vill slåss




Bunden vers (Tanka) av Solitaire VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-19 19:35



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Eller kanske för dem
som måste stå på händer :D
2012-11-20

    ej medlem längre
Otäck tanke om det finns ett samband ;-)
Är det för att många står upp? Eller glömmer fälla ner ringen tror du?
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP