Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet är så grymt ibland


Dörrhantaget

Så går döden genom
korridorer
jag hör honom passera
min dörr

lättad hör jag de svepande
stegen passera utanför

men

en dag hör jag hur dörren
öppnas

en kall vind drar igenom rummet

det är min tur




Fri vers av Maiah VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-19 19:52



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Bra skaldat - men det känns tungt....
2012-12-05

  Lars Hedlin
Bra önskan! :)
2012-11-20

    ej medlem längre
Griper tag stark hur du fångar in bilden.

Just beskedet.


2012-11-20

  Daniela I
Sorlig men fin en dikt som berör och förstår snabbt vad det menas.
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP