Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har inte rätt

Du vet inte
du har ingen aning
för jag har upplevt det
ingen människa ska behöva göra

Så kom inte hit och säg
att du vet
för att
du känner någon som har
upplevt det samma som jag

Du har ingen rätt att döma mig
och säga
det var så länge sedan
Du har ingen rätt
att även
tänka så

För i botten är du svartsjuk
på vad jag har haft
och det du aldrig kommer
att få







Fri vers av Live
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-19 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT