Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hatet befriar. Endast med hat kan vi döda hatet.


Hatet.

Hatet.
Vi alla älskar hatet.
Och hatet älskar dig.

Hatet är som smör.
Smör som gnids in huden på det ställe där blodådrorna är närmst skinnet.

Sen dör man.
en mörk död.

Man dör som ett barn.
Ett barn som är som smör som gnids in huden på det ställe där blodådrorna är närmst skinnet.

Och alla älskar det.
Men alla hatar smör.

Men framförallt.
Hatar, HATAR alla känslan av smör som gnids in huden på det ställe där blodådrorna är närmst skinnet.




Fri vers av Iggy Bengtsson
Läst 976 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-19 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iggy Bengtsson
Iggy Bengtsson