Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vackra kvinnor


Skit va soft

Jag gillar inte Hells Angels
dom kan dra åt hellvete
där dom hör hemma

Jag gillar inte kriminella överhuvudtaget
får jag en dom av läkaren

Då vet jag vad jag ska göra
exakt som Jonh Wayne

I will die whith boots on




Prosa av Federico Romano
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-20 01:09



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag gilllar jheller inte kríuminell. Undrar vad läkaren ska tro o m dig.
2012-11-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag gillar heller inte kriminella.
Bara punkbandet Kriminella Gitarrer, som ju bara HETTE så.
2012-11-20

  Onders
gå ut som clintan
det är hårt
och ändå soft

gran torino!
2012-11-20

  Federico Romano
La donna é bella, va fa moc a delinguenza
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano