Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God natt och sov gott, den som kan. Kom ihåg: Snälla små vampyrers tänder borstas alltid en i sänder


Odödlig vaggvisa

 

Jag vilar mina trötta ben

en stund i ovigd jord

Sträcker ut mig, drömmer sen

om sex, om våld och mord

Snart ska jag återvända

och vad som helst kan hända

 

Jag kom för mycket länge sen

jag bjöd dem till mitt bord

De bjöd tillbaks ur lämplig ven

Jag stod för mina ord

Välkommen du att skända

Snart skall den leken vända

 

Jag vilar bara ögonen

från denna världens ljus

Min blick ska lysa skarp igen

Du dras in i mitt rus

Din kropp kan intet dölja

Jag leder, du ska följa

 

Jag tar bara ditt liv, min vän

utan att du får lida

Du kan få det tillbaks igen

och vandra vid min sida

Du är fullt medveten

Jag ger dig evigheten

 

 

 

 




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-20 00:50



Bookmark and Share


  Knickedick
Vampyrrim, det kan inte bli så mycket bättre
2013-02-22

  Solitaire VIP
Åh, man tackar!
Tramp har förärat
mitt blygsamma poem
en extra vers!
Härligt, roligt!

2012-11-20

  ResenärGenomLivet VIP
Wow...läcker dikt...
2012-11-20

    tramp
Snyggt !

Om dagen har får sitt rus
I skinande solens ljus
Men av vitlökens smak
Han blir alltid spak
Som att fått en sil
Med en silverpil

2012-11-20

    ej medlem längre
Härlig dikt!
2012-11-20

  Marianne Räf
Sköna rim och jag
gillar motivet.
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP