Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid passerar

Jag sitter här med kaffekoppen

tiden har gått som om tåget passerat

och gråmulen dag inväntar ett regn

löven har lagt eget mönster 


 Jag blickar tillbaks på våren

de som lovades aldrig blev lovat

och inget mer sig likt, aldrig mer

blommade blommorna som förr



 




Fri vers av Lindizz
Läst 451 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-20 14:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starka ors som berör!
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz