Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ropen ekade i minnet


Ta ditt liv mannen hoppa

Banktjänstekvinnan log
du slipper avgiften på matchecken

Jag köpte sprit istället
ville ha det så

Kändes mindre förnedrande
på något sätt

Hon tyckte synd om mig
det ville inte jag

Berusad stog jag mitt i natten
utan publik då jag hoppade

Från första våningen
gråtandes i mitt inre




Prosa av Federico Romano
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-20 14:15



Bookmark and Share


  Onders
ni har rätt allihop
det är både stor komik och stor tragedi

du går från klarhet till klarhet, federico
2012-11-21

  ResenärGenomLivet VIP
Tragiska ord...
2012-11-20

  Lavinia Röd
Ja, ska man skratta eller gråta mannen? Dikten tillsammans med råttan (jag älskar råttor) blir effektfull.
2012-11-20

    ej medlem längre
Jag tycker också den är kul, precis, hoppa från första våningen, igenkännande då allt är svart och man tänker att jag tar fan och hoppar men så ballar man ur för:

Oavsett äger livet döden alltid.
2012-11-20

    Svarte Petter
Är det bara jag som tycker den är kul? Svart men ändå humoristiskt då du hoppar från första våningen. Tycker jag.
2012-11-20

  SatansSon VIP
Undrar hur det givk. Går du med kryckor nmumera?
2012-11-20

  Angel of love
Fan sliter mitt hjärta, lider!
2012-11-20

    ej medlem längre
berörande rader
2012-11-20

    ej medlem längre
gripande..
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano