Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undergiven

Ibland händer
att det
uppenbara
gör för ont
Då låter jag
den
duktiga
tålmodiga
flickan
gå hem

Med piskor
kedjor
rep
Går jag lös
på svartsjukan
Jag bestraffar
hårt
Skriker åt den
Hittar dem
fulaste ord
jag kan

När svartsjukan
ligger
svag och kuvad
Då först då
får den
min tillåtelse
att slicka
mina fötter

Och undergivet
be om förlåt
För att
den störde
mitt i vår kärlek




Fri vers av annalena VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-20 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP