Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

letar

Jag letar svaga dofter av hopp
i dina ord
Små aningar av vilja
till förändring
Hur långt kan man längta
Utan att gå sönder
När är för länge för länge
Finns jag kvar
när du börjar tveka




Fri vers av annalena VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-20 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP