Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1a mötet


Bunden

Med tågets bakgrundsljud
Dunkande hjärtslag
Stadens puls
Min puls
Mötesplatsen var
bestämd
Utgången oviss
Där
fanns
Du
Där
kom
Jag
Vaknade Lyckan

Hämtade andan
Lika förvånad
som mig
Av hur lätt det var
att glida in i din famn
Stjäla en kyss
Var det Vi från då
Utan tveksamhet bara självklarhet




Fri vers av annalena VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2012-11-20 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP