Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detaljerna är så små att jag har glömt dem

Drog du ett djupt andetag och
andades in min kärlek
Så att min luft blev din luft i dina lungor
Kände du hur världen blev mindre kall
Fick min värme ditt hjärta att bulta modigare
Eller har du i själva verket
aldrig någonsin varit räddare




Fri vers av annalena VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-20 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP