Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad mer

Begravd under
skuldtyngd ångest
Letar vi något gömt
Det ljuva
längtandet
Efter varandra
Varje stund är
svår av saknad
Du är inte trogen
Jag är godtrogen




Fri vers av annalena VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-20 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP