Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mest av allt så hatar jag mig själv

När passar det
att knäcka livet mitt itu
Att bryta ryggen
av ett äktenskap
Ett liv av år
Kan du veta
När det är lämpligt
att krossa vardagen
För dina barn
Som om det
kunde göras korrekt
Fattar du ingenting
Att smärtan övervinner
alla tungandade nätter
av beslutsvånda
När den släpper
Vilket aldrig händer
Så när tror du
det känns okej




Fri vers av annalena VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-20 20:50



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
starkt o budskapet väl förmedlat
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP