Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det andra vill ha...

Det var inte i snobberi
men kanske för lite buseri
som jag satte på mej
en stickad mössa
i regnbågsfärg.

Andra kvinnor i min ålder har
luvor i mer murriga färger
i grått, brunt och svart
men jag som är blek
om nosen vintertid
behöver en färgklick
en uppåtkick!

Och det överförväntan gick!
Och jag fick
frågor som, om
jag ville sticka en så´n till dom...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-20 21:00



Bookmark and Share


  ULJO
Härlig text du levererar
2012-11-23

  Lars Hedlin
JA se där! Trevligt :)
2012-11-21

  Olof Lagerhorn VIP
Ewa som i sitt sinne livets mångfald bär, i regnbågens alla färger klär!
2012-11-20

  Tarantaran
Härligt..ny business..
ta ordentligt betalt :)
du sätter Vadstena
på världskartan.. glad,
klädd i regnbågsfärger
Mera bus i baljan..
det behöver vi alla..
girls and boys..then
cats and dogs..and
so on..Ewa stickar
till alla :))
2012-11-20

  Ninananonia VIP
Härligt..
2012-11-20

    ej medlem längre
Helt rätt. Gamla kärringar skall fan ha något glatt på huvudet. Ålderssynen i vår välfärd är skrämmande. Ingen (få) tar hand om de sina. De sinar på hemmet.
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt