Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt förlåt förlåt

Det var inte min
mening alls
Att ge dig sken
av att världen
kan vara lycklig
Jag ville inte
öppna dina känslor
så att dem
började finnas
kännas
Kanske hade jag
en svag lust
att förföra din själ
med mitt skratt
För att du
skulle få glädjas





Fri vers av annalena VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-20 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP