Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än du

En resa mot
kallt och varmt

Begav du dig
hemifrån

Eller hem

Nära nog
etthundra mil
av tankar

Även om
skuggorna
av skuld
sköljde över
dig

Fanns ingen
tvekan
Du var hel
med mig








Fri vers av annalena VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-20 22:00



Bookmark and Share


  Dorian
Tack, var den till mig?
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP