Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

levande ord



vi är
ord
som förmedlar

liv

du som Är

levande
Ord

skapade till din
avbild

vi som framgick
ur Ditt Ord




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-02-15 09:41



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det levande ordet....mycket mycket vackert
2006-02-16

  Rachel Roth
ett levande ord
bär verkligen liv

så stort det är!!
2006-02-15
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP