Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absolut inget.

Rädslan för ensamheten
Håller mig fängslad
Vid din sida.

Utan din röst
Så vandrar jag ensam
I detta mörker.

Det vackra med allt
Är absolut inget.




Fri vers (Fri form) av Spräcklig Duva
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-20 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spräcklig Duva
Spräcklig Duva