Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon som flörtade med mig via FB


Asiat-Internetbruden

Av och till får jag brev
från en skönhet från öst

& vist är hon fin
exotoskt namn, fin utbildning

& snart behöver hon kanske låna lite
för att komma hit & det får hon... Inte




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-21 12:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Som min pappa skulle ha sagt...
"det är synd om människorna"...
speciellt när de måste ta till
sådana här knep...
bra att du inte föll för det...
2012-11-21

  chrissie
Oj,, det finns mycket skit därute!

Trist att även här på poeter
finns det människor som inte är det/den dom heter

Trakasserar med en massa relegiös fanatism
dömer, kastar skit och som gränsar till rasism

ta er i er krage och stå upp
ni som räds att bli synad under lupp!

Heja Federico
( tror säkert att det finns reko flörtande för dig;))
2012-11-21

  Angel of love
Mållös,det finns så många dum snälla människor som är så desperat behov närhet att de inte tänker klart när de ger bort pengar!!
2012-11-21

  Federico Romano
Kanske jag ska säga att detta är ett känt internet bedrägeri..

Just för allt är perfekt med henne vacker rätt utbildning, inga barn aldrig gift, jag tror att många skulle falla, även jag om jag inte hade varit så misstänksam..
2012-11-21

  Annika Persson
Hon är snygg helt enkelt!

Den rosa tröjan påminner
mig om en kille, som klädde sig i rosa,
från början en riktig machiavelli
färg.



2012-11-21

  Annika Persson
med vilken rätt han tror, att hon vill
låna pengar, nä för fn,
2012-11-21

  SatansSon VIP
Påminnedr iom standardrepliken i "#Wayne´s World". ...Not!
2012-11-21

  Annika Persson
Men det visar sig att hon inte är
någon Internetbrud, och inte heller
från Ryssland, utan däremot en
förbannat negativ brud, som undrar
varför han var Djingis Khan, och med
vilken rätt...
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano