Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cancerbesked kan man få per telefon...


Dolda nummer

Jag tycker inte om dolda nummer
inte alls faktiskt

jag har aldrig fått några goda nyheter
från dolt nummer

Ja, en gång och
en gång räknas som ingen gång
har jag hört

Så ringer läkaren nu
från dolt nummer
vet jag vad som gäller
Jag har ännu en gång blivit sjuk
i cancer





Fri vers av Live
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-21 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT