Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framför och bakom

Du er alltid glad
sa någon till mig

Du smiler alltid
sa någon till mig

Du är så snäll
sa någon till mig

Du är så god
sa någon till mig

De orkade aldrig att ta reda på
vad som finns

bakom masken




Fri vers av Live
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-21 13:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
griper tag inom ...
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT