Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egoism


Jag Inget Du

Jag har bara mina trygga tankar

Jag Inget Du

Men jag bygger något vackert
Då känns det som jag kan krossa allt

Men med mina ljusa tankar
kan släckas

Så du får vara med
I mina trygga tankar




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-21 17:38



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Stark .absolut starkare än man kan tro!
/Krami
2012-11-26

  Lars Hedlin
Bokmärker...så fint skrivet och stark...APPLÅD!
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"