Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det allt mer själviska folket


Ur kurs



Det är så få
som lyssnar


Bränningarna slår
för sig själva




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2012-11-21 18:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det blir ju enklare att bara svälja medias propaganda än att tänka själva.
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST