Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bomber och granater

Där satt de
Israels välgörare
insamlarna
välgörarna

kyrkor
församlingar
privatpersoner
organisationer

de satt där och undrade

vilken av deras betalda missiler
som dödat vem

i lägret
där människor plågas




Fri vers av Skrivklåda
Läst 231 gånger
Publicerad 2012-11-21 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda