Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att åldras och komma överens med sin spegelbild är inte alltid enkelt


Vacker

Skönhet sitter inte utanpå
sägs det
Skönhet finns i ögonen som ser
sägs det

Min spegel visar en medelålders kvinna
och jag tycker att
hon är allt annat än
vacker

Men frågar du
mig om mina vänner är vackra
säger jag ja

För skönhet finns i ögonen som ser




Fri vers av Live
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-21 19:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Dina ord känns igen så väl ...

mycket vackert

förmedlar du känslor här ...
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT