Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta vara varar längst!

Att vara tupp är inte alls lätt
säger tuppen på sitt strama sätt
när jag med äkta kam
lyser upp, då får Madame
beröm för en liten köpt paljett




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-21 23:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA och springer runt som en sprätt :)
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt