Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man har älskat så minns man..


Namnsdagen som börjar på C

Får inte sakna dig

får ingenting

Om jag inte gör det ändå




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-22 11:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får...
2012-11-22

  Angel of love
Minnen finns alltid kvar och man får sakna!
2012-11-22

  SatansSon VIP
´Bra. So m kortdikt är den suverän!
2012-11-22

    ej medlem längre
man får...
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano