Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tipparen..limerick


Så var det tipparen med alla rätt
som satte kaffet i strupen rätt o slätt
host o spott
rätt på sin lott
dränkte sig i sin klosett



Bs-06





Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-15 12:43



Bookmark and Share


  DanSan
Nä.. men stackars tippare först vinst . . . sedan spolad
stackars tippare men han fick ett helrör i kröken ögonaböj!!!
Hahaha underbart roligt Bodil!!!
MVH Dan Cederholm
2006-02-15

  Last Word Spoken
ts....sicken otur...:)

Limmerik drottningen där!!
2006-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg