Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men på riktigt

Tänker du leva det där lilla livet länge till
så drar jag
Jag kan inte se dig trasa sönder dig
på lögnernas vassa kanter mer

Vad är det egentligen du vill

Varför går du inte

Är du så feg att du hellre låter
skulden dränka dig
Otroheten är en bottenlös damm av
livslånga anklagelser

Du kan aldrig hålla andan länge nog
eller springa tillräckligt fort

Besvikelser kommer efter dig
liksom elden slickar bensin

Sveket är detsamma oavsett

Det tar varken ondare eller går över
om än du väntar

Skillnaden är att jag stannar inte kvar

Säg sen inte att du inte orkade
Då sanningen är att du inte ville




Fri vers av annalena VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-22 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP