Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inga ord kan stoppa det du känner


Röd Kärlek!

Är det rött så är det kärlek
vrid på kärlekens röda vätska

Tappa ur ditt hjärta av det svarta hatet
vrid på kärleken vätska

Berusa dig av något
som får dig att leva

Lägg dig naken på rosenbladen
berätta vad som tyngt dig

Kyss mig om du kan..




Prosa av Federico Romano
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-22 19:29



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Ovanligt surrealistisk för att vara du.
2012-11-23

  Ninananonia VIP
Härlig..
2012-11-22

  chrissie
DETTA lät underbart
2012-11-22

  Angel of love
Oj va varm och fin, underbar!!
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano