Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla, jag ber dig!

Du lät mig falla igen
Jag flyger genom luften
Letar förgäves efter din hand.
Men det är mörkt
Jag ser ingenting
Kommer du någonsin tillbaka?

Jag saknar dig!
Kan du inte förstå det?
Det skär i hela mig
Att vara utan dig!
Du sprättar upp stygnen
Du så omsorgsfullt satte ditt
När du kom tillbaka förra gången.

Kommer jag någonsin bli helt hel?

Jag ber dig!
Snälla sluta förstör mig.
Låt mig få finnas och älska dig
För det gör jag, jag älskar dig.
Hur mycket ord du än kallar mig
Så kommer jag alltid
Att stå kvar på samma plats
Och vänta på dig.




Fri vers (Fri form) av Spräcklig Duva
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-22 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spräcklig Duva
Spräcklig Duva